ما برای ارائه رهبران ارشد بسیار فراتر از تحقیقات برجسته فناوری خود توسعه یافته ایم

مطالب ویژه

تماس با ما

برق صنعتی

مقایسه تابلوهای کنترل معمولی با تابلوهای کنترلی مبتنی بر پی ال سی

تابلوهای کنترل معمولی ترکیبی از رله های الکترومکانیکی

تابلوهای کنترل قسمت هایی هستند که در سیستم برق صنعتی در کارخانه هایی با ماشین آلات صنعتی  وجود دارند که در آن بخش هایی مانند کلید، رله، کنتاکتور و بی متال و… می باشد. کل سیستم کارخانه تحت نظارت و کنترل بخشهای موجود در تابلو های کنترل است و برای محافظت از مراحل خط تولید در گذشته تابلو هایی با سیستم های پنوماتیکی که بیشتر از مجموعه رله ها تشکیل شده، وجود داشته است. با پیشرفت هایی که در ماشین های صنعتی در کارخانه ها ایجاد می شد، بخشی به تابلوهای کنترل نیز اضافه می گشت. تایمر ها و شمارنده ها از دیگر بخش های این تابلو ها است که  به آن اضافه شد. تابلو های کنترل پنوماتیکی دارای سیم بندی بسیار زیادی بود و در عین حال هزینه استهلاک آن نیز زیاد بود. با وجود امکانات موجود در این نوع از تابلوهای کنترل زمان جستجوی عیب در سیستم و حل آن در مدت زمان طولانی انجام می گشت. این تابلو ها در سال های طولانی در سیستم های برق رسانی و کارخانه های صنعتی مورد استفاده قرار گرفت ولی با پیشرفت های بوجود آمده و ارتقا تجهیزات تابلوهای کنترل پی ال سی جایگزین انواع معمولی گشت.

تابلو های کنترل

تابلو های کنترل  معمولی ترکیبی از رله های الکترومکانیکی

معایب تابلوهای رله ای معمولی در مقایسه با تابلوهای کنترل پی ال سی

تابلو های کنترل معمولی به دلیل هزینه های بسیار زیادی که در طول کارکرد خود دارد و تاخیر در عیب یابی سیستم جای خود را به تابلو های قابل برنامه ریزی نسل جدید می دهد که به نام تابلوهای کنترل پی ال سی شناخته می شود. سیستم پی ال سی در اتوماسیون صنعتی نقش اصلی و مرکزی را به عهده دارد و تمام سیستم کارخانه زیر نظر این بخش  جریان دارد. تابلو های کنترل معمولی سیم بندی بسیار زیادی دارند که در سیستم های پی ال سی جدید این مقدار کاهش یافته است.

نوع رله ای معمولا انرژی زیادی مصرف می کند و نحوه یافتن عیب های  و انتقال عملکرد جدید به دستگاه بسیار طولانی می باشد. تمام قطعات و تجهیزات پی ال سی به کم شدن زمان عیب یابی دستگاه کمک می کند. در تابلو های کنترل معمولی صداهایی ناشی از عملکرد دستگاه و نویز های الکترونیکی شنیده می شود. وزن تابلو در سیستم های پی ال سی بسیار کم شده زیرا قطعات مورد استفاده مانند رله، کانتر، انواع مبدل ها کمتر مورد استفاده قرار گرفته است و به دنبال آن سیم بندی نیز نسبت به تابلوهای کنترل  معمولی کمتر استفاده شده  است و به همین دلیل وزن و ابعاد تابلو ها بسیار کم شده است. پی ال سی در صنایع امروز برای خودکار کردن کل سیستم استفاده می شود و بخش مرکزی اتوماسیون صنعتی می ‌باشد.

تابلو های کنترل

معایب تابلو های رله ای معمولی در مقایسه با تابلو های کنترل پی ال سی

عیب یابی سریعتر با تابلو های کنترل پی ال سی

از مهمترین علت های جایگزینی تابلو های پی ال سی به جای انواع قدیمی و رله ای سرعت یافتن عیب ها و در عین حال رفع آن است. سیم بندی و قطعات بسیار زیاد در تابلو های کنترل قدیمی عیب یابی را به شدت سخت می نمود و حتی برای رفع عیب و یا به روز کردن سیستم مدت زمان طولانی صرف می شد تا این سیستم دوباره مشغول به کار شود .لی پی ال سی تمام این موانع را حل نموده است و با ارسال عیب و مشکلات به این بخش از اتوماسیون به سرعت برنامه ای جدید برای سیستم در نظر گرفته می شود و با سرعت به سیستم ارسال می گردد. قطعات خروجی و ورودی پی ال سی سرعت را در ارسال و خارج کردن اطلاعات به شدت افزایش می دهد و به همین دلیل این سیستم به سرعت جایگزین تابلو های کنترل قدیمی شده است.

تابلو های کنترل

عیب یابی سریعتر با تابلو های کنترل پی ال سی

برچسب ها: برق صنعتی،تابلو های کنترل پی ال سی،تابلوهای کنترل

استراتژی پایش

ما یک دیدگاه طولانی مدت و پایدار داریم.
ما همواره به مشتریانمان احترام می گذاریم.
ما همگی بازیکنان یک تیم هستیم.
ما همکاران خود را توسعه میدهیم.
ما نوآوری های پیشرفته ای را توسعه می دهیم.
ما به گسترش کسب و کار والا تر می اندیشیم.
و ما به خودمان احترام میگذاریم.

شبکه های اجتماعی

تماس با ما