ما برای ارائه رهبران ارشد بسیار فراتر از تحقیقات برجسته فناوری خود توسعه یافته ایم

مطالب ویژه

تماس با ما

چرا در ساختمان ها به سیستم اعلام حریق نیاز داریم؟

سیستم اعلام حریق یکی از شاخه های سیستم های حفاظتی می باشد. آتش در کنار فواید زیادی که دارد، اگر در جای غیر استاندارد و به صورت ناگهانی وارد شود موجب آسیب های جدی  به افراد و ساختمان و تجهیزات می زند به همین دلیل است که در ساختمان ها به ویژه  ساختمان های مدرن تجهیزات کاملی برای اطفا حریق و سیستم اعلام حریق وجود دارد. قبل از اینکه به فکر مهار و خاموش کردن آتش باشیم باید نشانه های ایجاد آتش را شناسایی نمود و از بروز خطرات جدیدتر جلوگیری کرد این اتفاق با کمک این سیستم انجام می شود. آتش سوزی هم  آسیب هایی به اشخاص و وسایل و تجهیزات می زند و هم ممکن است باقی مانده های آتش سوزی برای محیط زیست بسیار آسیب زا باشد. بنابراین باید راهی برای پیشگیری و یا کم کردن عواقب آتش سوزی وجود داشته باشد. سیستم اعلام حریق یکی از این راه ها است.

سیستم اعلام حریق

چرا  در ساختمان ها به سیستم اعلام حریق نیاز داریم؟

سیستم اعلام حریق چیست؟

این سیستم برای جلوگیری از آسیب های اتش سوزی بوجود آمده است و به صورت خودکار و یا دستی کار می کند. نوع خودکار شیوه ای مرسوم است که از حسگر هایی که توان تشخیص دود و یا آتش و حرارت را دارند استفاده می کنند. اساس کار این سیستم و تمام کارهای پیوسته ای که پشت سر هم انجام می شود ناشی از تشخیص حسگر دود و آتش است. در نوع دستی اعلام کردن آتش سوزی به دست انسان است و با تشخیص حریق این خطر را با زدن دکمه آژیر اعلام می کند.

سیستم اعلام حریق  خودکار به دو دسته آدرس پذیر  و غیر آدرس پذیر نیز تقسیم می شوند. در دسته اول نشانی دقیق محل وقوع آتش سوزی مشخص می شود و در دسته دوم به صورت منطقه ای محل آتش سوزی را مشخص می کند. سنسور هایی که در این سیستم مورد استفاده قرار می گیرد دو نوع هستند نوع نوری  که با توجه به نور دریافتی از محیط تشخیص دود برای محیط را می دهند و اطلاعات را برای مرکز  ارسال می کنند. سنسورهای دیگر در این سیستم نوع بویایی هستند. که با تشخیص توی دود اعلام خطر می کنند. البته در این سیستم حسگر های ترکیبی نیز وجود دارد که مجموع دو عمل را انجام می دهند.

سیستم اعلام حریق

سیستم اعلام حریق چیست؟

قسمت های تشکیل دهنده این سیستم

سیستمی که توانایی تشخیص زود هنگام حریق را دارد و از آسیب های جدی آتش سوزی جلوگیری می کند شامل  قسمت های زیر است:

  • سنسور ها
  • بخش مرکزی
  • خروجی ها
  • سیم کشی
  • نمایشگر

زمانی که حسگر ها تشخیص آتش سوزی می دهند این تشخیص را به بخش مرکزی که شامل رایانه  و نرم افزار های مربوط به آن می باشد ارسال می‌کند و پردازش های لازم در این بخش صورت می‌گیرد. در این بخش  در پاسخ به حسگرها، اطلاعاتی در قالب برنامه هایی  توسط کاربر نوشته و به سیستم داده می شود. خروجی های این سیستم به صورت هایی مانند آژیر خطر به صورت عمومی در یا مکان های ویژه و یا مرکز آتش نشانی خواهد بود.

خروجی به عکس العمل و تصمیم سیستم اعلام حریق گفته می شود  و با توجه به نوع و مقدار آتش این تصمیم گرفته می‌شود. در برخی موارد به صورت خودکار با آتش‌نشانی تماس برقرار می‌شود و یا تابلوهای خروج اضطراری روشن می شود. اگر پیشرفتی در آتش صورت بگیرد آتش خاموش کن های خودکار نیز فعال می شود.

سیستم اعلام حریق

قسمت های تشکیل دهنده سیستم اعلام حریق

 سیم کشی  نیز از بخش های دیگر است و برای این سیستم دو نوع سیم کشی حلقه ای و ستاره ای وجود دارد. در روش حلقه ای  برای اعلام حریق آدرس مشخص نخواهد شد زیرا حسگرها بر روی حلقه قرار می گیرد و در مکان های مختلف یک ساختمان  از حلقه ای به حلقه دیگر منتقل می شوند و عملکرد نهایی آن به صورتی است که با ورود اطلاعات به سیستم مرکزی توان شناسایی  مکان حادثه دیده وجود ندارد.  به مرور زمان در هر ساختمان بخش های جدا از هم دارای حسگر های مجزا برای اعلام حریق طراحی شد و در این سیستم مدرن بدون استفاده از سیم و از روی کد مربوط به ناحیه خود اعلام خطر را ارسال می نماید.

برچسب ها: اعلام حریق سیستم محافظتی

استراتژی پایش

ما یک دیدگاه طولانی مدت و پایدار داریم.
ما همواره به مشتریانمان احترام می گذاریم.
ما همگی بازیکنان یک تیم هستیم.
ما همکاران خود را توسعه میدهیم.
ما نوآوری های پیشرفته ای را توسعه می دهیم.
ما به گسترش کسب و کار والا تر می اندیشیم.
و ما به خودمان احترام میگذاریم.

شبکه های اجتماعی

تماس با ما