ما برای ارائه رهبران ارشد بسیار فراتر از تحقیقات برجسته فناوری خود توسعه یافته ایم

مطالب ویژه

تماس با ما

ابزار دقیق اتوماسیون صنعتی

زمان پاسخگویی در پی ال سی

نقش پی ال سی در اتوماسیون صنعتی چیست ؟

برای درک زمان پاسخگویی در پی ال سی ابتدا باید با نقش پی ال سی آشنا شد. پی ال سی کنترل کننده هایی هستند که تمام برنامه های ماشین های موجود در کارخانه ها طبق برنامه وارد شده در آنها فعالیت می کنند و نقش اصلی در سیستم اتوماسیون صنعتی را به عهده دارند. در واقع پی ال سی اطلاعات تجهیزات موجود در کارخانه را از طریق ترمینال های ورودی دریافت می‌کند و برای هر اتفاقی که در این تجهیزات با کمک سنسور ها دریافت کند پاسخی را توسط برنامه جدیدی ایجاد خواهد کرد. برای پی ال سی مرکزی در یک کارخانه مد های متفاوتی مشخص شده است که امکان اتصال ورودی و خروجی PLC را به  المان های دیگر فراهم می کند.

    این کنترل کننده قدرتمند در توانایی اتصال به دستگاههای مختلف با هر تعداد ورودی و خروجی را دارد و با سرعت بسیار زیادی می تواند به تمام اتفاقاتی که در تجهیزات در حال کار کارخانه اتفاق می افتد پاسخ دهد و تفاوتی نوع عملکرد  دستگاه ندارد و انواع کار های ساده یا پیچیده را بررسی و تنظیم می نماید. اجرا کردن برنامه های پی ال سی توسط سی پی یو که قلب این دستگاه می باشد انجام می گیرد. در این دستگاه  دیگر نیز به تعداد زیادی از سیم بندی ها و  اتصال وجود ندارد و تمام این کنترل ها و پاسخ ها پی در پی توسط برنامه ای است که به حافظه دستگاه PLCداده می شود.

پی ال سی

نقش پی ال سی در اتوماسیون صنعتی چیست ؟

زمان اسکن یا زمان پاسخگویی در پی ال سی به چه مواردی بستگی دارد؟

برنامه هایی که در پی ال سی برای یافتن عیب ها و مشکلات موجود در تجهیزات صنایع نوشته شده است و در واقع بخش مهمی از اتوماسیون صنعتی را در بر می‌گیرد با سرعت بسیار زیادی این کار را انجام می دهد و تفاوت قابل توجهی با  سیستم های قبلی در شناسایی و پاسخ به عیب ها دارد. در پی ال سی های موجود در صنایع بدون استفاده از سیم بندی های بسیار گسترده و پیچیده می توان عیب های مسیر تولید در ماشین ها با عملکرد خودکار را شناسایی نمود این در حالی است که در قدیم تابلو هایی با ورودی و خروجی های بسیار زیادی وجود داشت که کنترل و بررسی همه آنها بسیار زمان بر بود.

پی ال سی

زمان اسکن یا زمان پاسخگویی در پی ال سی به چه مواردی بستگی دارد؟

 تابلو های قدیمی که زیر نظر یک پی ال سی مرکزی کار می کرد دارای قطعات جانبی بسیار زیادی بود به عنوان مثال تایمر، رله  و یا انواع مبدل ها در این تابلو ها بسیار به چشم می خورد. سرعت پاسخ دهی یا اسکنی که توسط پی ال سی به دستگاه ها در اتوماسیون صنعتی داده می شود بسیار کم و در حد میکرو میلی ثانیه است. علت سرعت عمل و افزایش تولید در کارخانه هایی که اتوماسیون صنعتی در آنها شکل گرفته است می تواند همین مساله باشد یعنی سرعت پاسخ دهی پی ال سی آنقدر کوتاه است که جریان کار در ماشین های خودکار بی وقفه انجام می گردد.

زمانی پاسخ دهی پی ال سی به عواملی زیر بستگی دارد:

  • سرعت عملکرد و پردازش سی پی یو در عملکرد این قسمت از اتوماسیون تاثیر مستقیم دارد
  • مدل و تجهیزات پی ال سی در اسکن و پاسخگویی به روند جریان کار در اتوماسیون صنعتی موثر است.
  • قدرت برقی که در کارخانه موجود است از عوامل تاثیر گذار در سرعت پاسخ دهی می باشد.
  • برنامه طراحی شده در پی ال سی نیز می تواند نقش مهمی در سرعت عیب ‌یابی دستگاه داشته باشد.

 

امروزه اتو‌‌ماسیون صنعتی با محوریت PLC توانایی صنایع را برای بهبود تولید و سرعت بخشیدن به جریان کارها بیشتر نموده است. شناخت و علم بیشتر به بخش های مختلف اتو‌‌‌‌ماسیون‌‌ می‌تواند در بالا رفتن کیفیت محصولات تاثیر گذار باشد.

پی ال سی

عوامل موثر در سرعت پاسخ دهی پی ال سی

برچسب ها: اتوماسیون صنعتی،کنترلر‌‌های PLC،اتوماسیون،ابزار دقیق،برق صنعتی

استراتژی پایش

ما یک دیدگاه طولانی مدت و پایدار داریم.
ما همواره به مشتریانمان احترام می گذاریم.
ما همگی بازیکنان یک تیم هستیم.
ما همکاران خود را توسعه میدهیم.
ما نوآوری های پیشرفته ای را توسعه می دهیم.
ما به گسترش کسب و کار والا تر می اندیشیم.
و ما به خودمان احترام میگذاریم.

شبکه های اجتماعی

تماس با ما